Bestellingen binnen Nederland boven €50,= gratis verzending (naar één adres)

Verzend- en leveringsbeleid

Verzenden:
De verzendkosten is afhankelijk van de (totale) artikelgrootte en de verpakking.
Er is een maximum formaat van 38 x 26,5 x 3,2 cm vastgesteld door PostNL voor brievenbuspost. 
Is het bestelde artikel (incl. verpakking) langer, breder of hoger dan het maximum formaat voor brievenbuspost, dan zal de bestelling per pakketpost worden verstuurd. Het combineren van eventuele bestellingen is daarom aan te bevelen. Zo blijven de verzendkosten beperkt.
De verzendkosten worden automatisch bij uw bestelling vermeld.

Cadeautje van Sas verstuurt de bestellingen via PostNL.
Het tarief voor verzending binnen Nederland per brievenpost, (luchtkussen)envelop of brievenbuspakje is € 2,95.
Het tarief voor verzending binnen Nederland per pakketpost (tot 10 kg) is € 7,25.
Bestellingen boven Euro 50,- en geplaatst binnen Nederland, verzenden wij gratis.  

Uw bestelling ophalen bij ons in Assendelft is natuurlijk ook mogelijk.
Plaats uw bestelling dan via bestellen@cadeautjevansas.nl
Wij overleggen daarna wanneer u langs wilt komen om de bestelling op te halen. De betaling zal dan contant of per pin worden voldaan bij ophalen.
U kunt het totaalbedrag ook van tevoren op onze rekening overmaken.

Vanuit België en Luxemburg kunt u ook via onze webshop bestellen.
De verzendtarieven naar deze landen verschijnen bij de bestelling in de winkelmand.
Bestellingen buiten de BeNeLux verzoeken wij graag te plaatsen via bestellen@cadeautjevansas.nl . U ontvangt daarna een betaalverzoek voordat uw bestelling wordt verzonden. Voor alle bestellingen geldt dat Cadeautje van Sas de order zal versturen nadat het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Cadeautje van Sas is verplicht de artikelen zo goed mogelijk te verpakken om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Cadeautje van Sas kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aan verpakking en/of artikel(en) vanaf het moment dat het aan derden (PostNL) is overgedragen voor verdere verzending tot de ontvanger. Defecte en/of beschadigde artikelen worden daarom niet door ons retour genomen (zie ook onze Algemene Voorwaarden).

Neemt u in geval van schade alstublieft wel contact met ons op via info@cadeautjevansas.nl zodat wij mee kunnen denken om een passende oplossing te vinden.

Retourneren:
Het retourneren van onze artikelen is mogelijk, als het niet aan de verwachtingen voldoet. Dit kan binnen 7 dagen na ontvangst. U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. Hoewel Cadeautje van Sas de artikelen vóór verzending deskundig controleert, vragen wij u vriendelijk direct na ontvangst de bestelling te controleren op eventuele gebreken.
De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Wilt u een (deel van de) bestelling retourneren, neemt u alstublieft eerst contact met ons op via info@cadeautjevansas.nl