Algemene voorwaarden

Product informatie:
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij besteden veel aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en de informatie over het artikel. Onze voorraad staat vermeld bij het betreffende artikel. Mocht u een groter aantal van een artikel wensen dan onze voorraad, kunt u ons mailen: info@cadeautjevansas.nl of bellen naar 0031 6 55360006. Samen zullen wij dan de mogelijkheden bespreken.
Het kan zijn dat een artikel van kleur iets afwijkt van de afbeelding in onze webshop.
Cadeautje van Sas is hier niet aansprakelijk voor.

Bestellen:
Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

Bevestiging:
Als uw e-mailadres correct is ingevuld, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail van ons als orderbevestiging. Hierin vindt u uw bestelde artikel(en) en de betalingsgegevens. 

Indien u geen e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u uw spam-box te controleren. Hebt u daar ook geen bevestiging ontvangen, dan is uw bestelling niet goed doorgekomen. Wij verzoeken u, in dat geval, het nogmaals te proberen of contact met ons op te nemen via info@cadeautjevansas.nl

Betaling:
De betaling kan via het betalingssysteem in onze webshop worden voldaan.

Nadat het totaalbedrag van de order (inclusief verzendkosten) op onze rekening is bijgeschreven, verzenden wij uw bestelling binnen 2 werkdagen.

Contante betaling:

Het is ook mogelijk om uw artikel(en) af te halen en contact te betalen bij Cadeautje van Sas. Wenst u hiervan gebruik te willen maken, neemt u dan contact op via bestellen@cadeautjevansas.nl

Verzendinformatie:
Voor 2021 bedragen de verzend- en administratiekosten voor brievenbuspost per (luchtkussen)envelop in Nederland € 2,95 en voor brievenbuspakje tot 2 kg € 4,60.

Voor het versturen van een pakket tot 10 kg bedragen de kosten € 7,25 binnen Nederland.

Retourneren:
Mocht u, na ontvangst, niet tevreden zijn over uw artikel(en) of u wilt een (deel van de) zending retourneren, neemt u alstublieft eerst contact met ons op via info@cadeautjevansas.nl Dan zullen wij samen naar een passende oplossing zoeken.


Wij vragen u vriendelijk direct na ontvangst de bestelling te controleren op eventuele gebreken. Cadeautje van Sas verpakt de artikelen zeer zorgvuldig voor verzending, maar kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele beschadigingen tijdens het vervoer door derden.

Het retourneren van onze artikelen is mogelijk, als het niet aan uw verwachtingen voldoet (maar zonder beschadigingen). Dit kan binnen 7 dagen na ontvangst. U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. 

Privacy:
Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Verdere privacy informatie kunt u lezen bij via “Privacy Verklaring”.